Billigt Bortatröja EM tröjor 2020 Fotbolls for rea


Billigt Bortatröja EM tröjor 2020 Fotbolls for rea

Kinder FußballTrikot Kaufen, UEFA Europamästerskapet i fotboll 2020, allmänt kallat UEFA Euro 2020 (stiliserat som UEFA EURO 2020) eller helt enkelt Euro 2020, var det 16:e UEFA-EM, det fyraåriga internationella mästerskapet i fotboll för män i Europa som organiserades av Europeiska fotbollsförbundet (UEFA). För att fira 60-årsjubileet av EM-tävlingen förklarade UEFA:s ordförande Michel Platini att turneringen skulle hållas i flera länder som ett "romantiskt" engångsevenemang, där 11 städer i 11 UEFA-länder var och en tillhandahåller platser för turneringen.
2022 Fußballtrikots Für Kinder Herren Sale, UEFA European Football Championship (UEFA European Football Championship), kallat "European Championship", även känd som "European Cup", är ett nationellt fotbollsevenemang på högsta nivå som hålls av förbundet för europeiska fotbollsförbund och som deltar av Europeiska fotbollsförbundets medlemsstater. Den första sessionen hölls 1960 och därefter vart fjärde år, och 16 sessioner har hållits. Tävlingen hette ursprungligen "European Nations Cup" och döptes senare om till EM 1968. Det ursprungliga syftet med evenemanget var att fylla fyraårsgapet mellan de två världscuperna, för att ge fler konkurrensmöjligheter till europeiska länder.
EM tröjor 2020 Herr, År 2020 hölls 16:e EM i fotboll i 11 städer i 10 länder och senare, på grund av epidemins inverkan, ändrades det till 2021. Finalen hölls på Wembley Stadium i London kl. 3.00 Peking den 12 juli 2021. Under de två första minuterna hjälpte Englands högerbacktripier och vänster bak Luke Shaw öppnade rekordet. England tog ledningen. I den 66:e minuten öppnade Italien en hörna och det var kaos framför målet. Villatti header slog kolumnen och Bonucci gjorde ett extra skott i nätet framför målet. Den sista poängen på 1-1 varade fram till slutet av övertiden. Donaruma räddade Sancho och Sachas straffsparkar i rad i straffskottskriget. Slutligen slog Italien England 3-2 i straffskottskriget och vann Delaunay-cupen för andra gången.

25 Views
Advertise with Us!